Ildiéknél Újlipótvárosban

Ildi lányával, Franciskával él együtt, bár néha az is előfordul, hogy ők vigyáznak volt férje, Franciska apukájának új házasságából született gyerekeire. Jó kapcsolatot ápolnak. Ildi ilyen. Törekszik a harmóniára a maga egyszerű módján. A lehető legjobb értelemben. Ilyen az otthonuk is, amit nemrég alakítottak át nagyobb mértékben, és előtte is, azóta is folyamatosan változik, hogy egyre jobban szolgálja az életüket.

Álljunk meg egy kicsit Ildivel, Ildiéknél és ünnepeljük az egyszerűséget: hoztunk tőlük öt kedves tippet, hogyan lehet élhetőbb az otthon.

1. Saját tér – közös tér. “Napközben szívesen vagyunk a közös, többfunkciós térben, de estére jó visszavonulni a saját kuckókba. Szeretjük, hogy mindkettőnknek van saját tere (is), amit mindenki tiszteletben tart.”

2. Otthoni munkahely. “Boldogság számomra, hogy a lakás egy részén tudtam kialakítani a munkahelyemet – ugyanakkor fontos, hogy mégis el van különítve az otthontól.”

3. Emlékek. “Képek, tárgyak, amik szeretett személyekre, klassz élményekre emlékeztetnek. Jó, hogy ezek nap mint nap szembejönnek velünk a lakásban – még ha picit eklektikussá is válik így a látvány.”

4. Rendszeresen lomtalanítás. “Remek alkalom emlékezni, átgondolni, elengedni dolgokat. Csak őszintén. Ilyenkor kategorizálunk: kuka, elajándékozás, emlék, használatban marad. Egy kis önismeretfejlesztés is egyben. És a lakás is szellősebbé válik.”

5. Étkező. “Olyan lett, amit mindketten szeretünk: komfortos, így összehoz bennünket minden napszakban. Nem csak itt étkezünk, de Franciska itt szeret tanulni is, és a vendéglátás központi tere is ez.”

+1. Legalább egy cica! 

________________

Ildiről

20 évig adminisztrációban dolgozott, a masszírozás csak a hobbija volt. Besokallt a munkából, majd egy rövid pihenő után saját vállalkozásba kezdett és végre kihasználta a gyógymasszőr, talpmasszőr és thai masszázs terapeuta végzettségét.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük