Antidepresszáns szomszédolás

Kint már voltunk Gyuri tetőteraszán és azt is tudjuk, hogy nanáááá, hogy őrületesen jó kajákat készít, részben a saját maga termelte zöldségekből, fűszernövényekkel. Visszamentünk, hogy megmutassuk nektek, milyen konyhája van a saját otthonában egy protokoll séfnek. “Akkor működik jól egy konyha, ha minden eszköz, amire szükséged van egy méteren belül kéznél van” – magyarázza Gyuri, mikor megkérdeztem két csodálkozás között, hogy tééééényleg ekkora…?

Habár az eszközök egy méteren belül vannak, a kész ételek, a hűtő, az alapanyagok pedig nagyon okosan megbújnak – bár közel a konyhához, de nem a konyhában – egy színes, elhúzhatós ajtókkal takart hatalmas tároló rendszerben. Na, ez a titka a jó étkeknek! És a vidám színek! Csirió! (Gyuri saját készítésű csipkebogyós koktélt készített és ezzel koccintottunk!)



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük